+31 (0)85 - 273 84 86 info@mistbeveiliging.nl

Mistwolk verjaagt inbrekers uit winkel

In de nacht van 21- op 22 augustus waagden twee inbrekers een poging om sigaretten te stelen bij de Albert Heijn in Gennep. Zij braken een van de ruiten met twee grote keien, waardoor ze naar binnen kwamen. Helaas voor de inbrekers activeerde Bandit mistmachine met een grote mistwolk, nog voordat ze bij het rolgordijn van de sigarettenafdeling waren.

Mistwolk mistgenerator

Gelukkig stak de aanwezige mistmachine een stokje voor de inbraak. Sterker nog, deze verhinderde de inbraak met groot succes. Zodra de mistmachine activeerde, stootte hij direct een flinke mistwolk uit. Zodoende was er binnen enkele seconden geen hand voor ogen meer te zien en kozen de inbrekers in paniek het hazenpad. Wat een dief niet ziet, kan hij immers ook niet stelen. De schade bleef daarmee beperkt tot een gesneuvelde ruit en een kapotte bloempot.

Hetzelfde scenario speelde zich ook twee jaar geleden al af. Ook toen deed men een inbraakpoging, maar de mistwolk joeg de inbrekers al snel weg. Dit toont aan hoe succesvol mistbeveiliging is tegen inbraak. Wist u overigens dat mistbeveiliging ook preventief kan werken? Door een waarschuwingssticker op uw ruit lopen veel inbrekers al met een grote boog om uw pand heen. Zij kiezen liever voor een simpelere kraak, want ze weten dat een inbraak met mistmachine een verloren zaak is.

Wilt u meer informatie of een demo op locatie? Neem dan contact met ons op.

Vorige

Volgende

WhatsApp WhatsApp ons voor meer info