+31 (0)85 - 273 84 86 info@mistbeveiliging.nl

Bekende supermarktketen voorzien van mistbeveiliging

Het aantal inbraken op pinautomaten in supermarkten is in de afgelopen jaren flink toegenomen. De schade die criminelen achterlaten bij een dergelijke plofkraak zijn vaak niet te overzien voor winkeliers. Verzekeringen kunnen de schade soms niet dekken, waardoor winkeliers enorm verlies lijden. Wij bieden de effectiefste oplossing tegen deze ongewenste inbraken: de installatie van mistbeveiliging in uw winkel. Zo hebben wij recentelijk 19 filialen van bekende supermarktketen voorzien van mistbeveiliging. Ieder filiaal is uitgerust met de nieuwste technologie op het gebied van mist – namelijk onze Cobra Medio mistbeveiliging. Plofkraken zijn vanaf nu verleden tijd.

Mistbeveiliging biedt de oplossing

De oplossing die wij bieden is simpel en doeltreffend: laat uw winkel uitrusten met mistbeveiliging. Die is op 2 manieren uiterst effectief. Ten eerste zijn zelfs de meest geoefende criminelen niet opgewassen tegen mistbeveiliging. Zodra het alarm afgaat stoot de machine een dikke mistwolk uit. U moet weten: deze mist is zo dik, dat zelfs iemand met uitstekend zicht niets meer ziet. De dief raakt gedesoriënteerd en kan zijn buit niet meer zien. Ook de uitgang is onvindbaar voor hem. 

De enige optie die overblijft is wachten tot de mist gezakt is. In die tijd hebben hulptroepen de tijd om te arriveren en het over te nemen van de mistbeveiliging. Ten tweede heeft de mistbeveiliging een preventieve werking. Mist is namelijk erg berucht onder criminelen. Zij zullen voortaan met een grote boog om de winkel heen lopen. Zij weten als geen ander: zelfs de zwaarste criminelen zijn niet opgewassen tegen deze geavanceerde beveiliging. De dikke mist ontneemt simpelweg iedereen het zicht. En laat een inbreker dat nu net nodig hebben om zijn slag te slaan.

Vraag vandaag nog een offerte aan

Bekende supermarktketen voorzien van mistbeveiliging

In 19 filialen van een bekende supermarktketen hebben wij inmiddels succesvol mistbeveiliging geïnstalleerd. Teisterende plofkraken zijn voor deze winkelier verleden tijd. Wel zo’n geruststellend gevoel, nietwaar? Neem vandaag nog het heft in eigen handen en vraag een offerte bij ons aan. Een kennismakingsgesprek is vrijblijvend en wij denken graag met u mee wat wij voor u kunnen betekenen. Beveiliging is maatwerk, dus iedere situatie vraagt om een unieke aanpak. Uw veiligheid is onze prioriteit. Neem dus gerust contact met ons op voor vragen en wij helpen u graag verder.

Benieuwd hoe mistbeveiliging kan helpen? Zie hieronder een demonstratie van onze mistbeveiliging in een bekende Nederlandse supermarktketen.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen voor een passend advies! Wij helpen u graag.

Vorige

Volgende

WhatsApp WhatsApp ons voor meer info