+31 (0)85 - 273 84 86 info@mistbeveiliging.nl

Mistmachines met plafondbeugel

Mistmachines nu overal in winkel te plaatsen dankzij nieuwe plafondbeugel. Met de komst van deze spiksplinternieuwe plafondbeugel wordt het beveiligen van uw winkel nóg makkelijker. Waar het voorheen al mogelijk was om mistmachines in de hoek van uw zaak te laten monteren, is het nu mogelijk om deze waar u maar wilt op te hangen. De 2,5 meter lange plafondbeugel zorgt ervoor dat de mistmachine ook vlak onder systeemplafonds kan hangen. Deze kunt u nu richten op het te beveiligen object, zoals de tabakshoek of pinautomaat. Mistmachines met plafondbeugel zijn gemakkelijk te monteren. Vanwege het groeiende aantal inbraken op supermarkten in de laatste jaren is dit een baanbrekende ontwikkeling die veel inbraken zal weten te voorkomen. Meer weten over de plafondbeugel? Lees hieronder meer of neem direct contact met ons op. 

Mistmachines met plafondbeugel

De nieuwe plafondbeugel heeft een fraai design dat perfect aansluit op het design van de mistmachine. De witte mistmachine en plafondbeugel vallen weg in het interieur van uw winkel en doen daarmee geen afbreuk aan het interieur. De plafondbeugel is speciaal ontwikkeld voor onze Piccolo, Forza en Media mistmachines en kost € 350. Wij monteren deze plafondbeugel waar u maar wilt. Wij zullen u ten allen tijden adviseren over de beste locatie om de mistmachine met plafondbeugel te monteren. Vanwege de beugel is het nu mogelijk om de mistmachine overal in de winkel te plaatsen, waar het voorheen nog enkel mogelijk was om deze tegen een wand te hangen. Nu is uw winkel nóg beter voorzien van de juiste beveiliging en zullen inbrekers op afstand blijven. 

inbraken op supermarkten gegroeid

Het aantal inbraken op supermarkten, en dan met name pinautomaten en tabakshoeken, is in de afgelopen jaren substantieel gegroeid. Tot grote ergernis van winkeliers laten dieven tijdens een dergelijke ramkraak gigantisch veel schade achter. Soms zelfs zoveel, dat de verzekering de schade niet kan dekken en de winkeliers enorm verlies lijden. Die kopzorgen zijn voor een groot deel voorbij met de komst van mistmachines. Met de komst van mistbeveiliging is de oplossing daar en met deze nieuwe plafondbeugel wordt beveiliging nog verder geoptimaliseerd. De plafondbeugel is 2,5 meter lang, dus deze is gemakkelijk onder een systeemplafond te plaatsen. De mistmachines tackelen inbrekers op hun belangrijkste aspect tijdens een inbraak: hun zicht. Daarover leest u meer onder de foto.

Dit kan een mistmachine voor u betekenen

Het is niet voor niets dat wij al diverse supermarkten in ons klantenbestand hebben staan. Mistmachines bieden de oplossing tegen ramkraken, en wel hierom. Niet alleen is geen enkele crimineel opgewassen tegen de dikke mistwolk die mistbeveiliging kan uitstoten. Mistmachines zijn daarbij ook extreem berucht onder criminelen. Aangezien zelfs de meest geoefende criminelen niet opgewassen zijn tegen deze geavanceerde beveiliging. Zodra het alarm afgaat stoot de machine direct een dikke mistwolk uit. De mist is zo dik, dat zelfs iemand met uitstekend zicht niets meer kan zien.

De dief raakt onvermijdelijk gedesoriënteerd en kan zijn buit niet meer zien. De enige optie die overblijft is vluchten, maar zelfs dat wordt een helse opgave door de dikke mistwolk. Het enige dat inbrekers kunnen doen is wachten tot de mist gezakt is. Maar dat duurt even, dus hulptroepen kunnen rustig arriveren en hun werk doen. En uw voorraad? Die blijft ongedeerd. Met de komst van de plafondbeugel is het nu mogelijk om de mistmachine op iedere plek in de winkel te plaatsen. U bent optimaal beveiligd tegen inbraak. Laat u door ons adviseren wat de beste plek is voor de plafondbeugel.

Benieuwd wat een mistmachine voor u kan betekenen? De optimale beveiliging is effectief voor zowel supermarkten als woonhuizen, bedrijventerreinen of grote opslagplaatsen. Ook uw magazijn is te beveiligen met mist. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over deze of andersoortige beveiliging. 

Vorige

Volgende

WhatsApp WhatsApp ons voor meer info