+31 (0)85 - 273 84 86 info@mistbeveiliging.nl

Samenwerking Camerabeveiliging B.V.

Recentelijk zijn wij een partnership aangegaan met Camerabeveiliging B.V., een bedrijf dat specifiek gespecialiseerd is in camerabeveiliging. Evenwel vallen hier alle soorten camera’s, recorders, monitors en bekabeling onder. Evenals Mistbeveiliging B.V., richt ook Camerabeveiliging B.V. zich op de unieke situatie van de klant. Daarbij komt; beveiliging is maatwerk en iedere situatie vraagt om een unieke aanpak. Met deze partnership bieden wij dus extra kennis over diverse soorten camerabeveiliging. Kortom, alle beveiligingskennis onder één dak. Lees meer over Mistbeveiliging B.V. samenwerking Camerabeveiliging B.V. 

OVER samenwerking CAMERABEVEILIGING B.V.

Eerder leverden wij met Mistbeveiliging B.V. naast mistbeveiliging ook al andersoortige beveiliging, zoals beveiligingscamera’s en alarmsystemen. De samenwerking met Camerabeveiliging B.V. betekent meer kennis in huis over dit type beveiliging. Dus, alle kennis onder één dak. Niet alleen adviseren wij u over de juiste beveiliging, zoals het onderscheid tussen binnen- en buitencamera’s of specifieke beeldoverdracht. Daarbij verzorgen wij de montage bij u thuis en sluit u optioneel een onderhoudscontract bij ons af. Op die manier blijven wij betrokken en blijft uw beveiliging up to date. Met de nieuwste technologie op het gebied van beveiliging voelt u zich altijd veilig.

NEEM CONTACT OP VOOR ADVIES

Heeft u ook interesse in beveiliging bij u thuis? Of heeft u evenwel een bedrijfspand dat optimale beveiliging nodig heeft? Of dit nu een winkel, fabriek of opslagplaats is – wij leveren beveiliging op maat. Wij denken dan ook graag mee over passende beveiliging voor uw situatie. Van het bepalen van het beste beveiligingssysteem, de installatie, het monitoren en het onderhoud van het beveiligingssysteem. 

Benieuwd wat mist- en/of camerabeveiliging voor u kan betekenen? Of wilt u meer informatie over andersoortige beveiliging? Neem gerust contact met ons op. Iedere situatie is uniek en vraagt om een andere aanpak. Wij stellen een beveiligingsplan op maat voor u op en adviseren u graag in de juiste beveiliging voor uw situatie. 

Vorige

Volgende

WhatsApp WhatsApp ons voor meer info