+31 (0)85 - 273 84 86 info@mistbeveiliging.nl

Mistgeneratoren

Bekijk hier ons aanbod in mistgeneratoren.

Hoe werkt een mistgenerator? 

Een overval of inbraak is de nachtmerrie van iedereen. Uw veilige omgeving wordt aangetast, de materiële schade is enorm, om nog maar te zwijgen over de emotionele schade. Mistgeneratoren bieden extra veiligheid en zorgen dat u beschermd bent tegen gebeurtenissen als een inbraak, overval of ramkraak.

Een mistmachine reageert in een fractie van een seconde en ontneemt een crimineel binnen enkele seconden het volledige zicht, door het uitstoten van een dikke mistwolk. De mistgeneratoren die wij aanbieden zijn uitvoerig getest en zijn in staat om een grote ruimte binnen tien seconden volledig met mist te vullen. De zin: ‘geen handen voor ogen meer zien’ nemen wij letterlijk, waardoor het zicht in deze mist slechts centimeters is. Het vinden van de buit wordt daarmee onmogelijk gemaakt en de inbreker wordt zodanig vertraagd dat de kans op arrestatie ook aanzienlijk stijgt.

Activatie mistgenerator

Een mistgenerator kan op meerdere manieren geactiveerd worden. U koppelt uw mistgenerator bijvoorbeeld aan een (al bestaand) alarmsysteem en maakt deze zo onderdeel van uw beveiligingssysteem. Bij activatie van het alarmsysteem, activeert ook de mistmachine. Een dergelijke koppeling zorgt ervoor dat niet alleen uw pand binnen luttele seconden vol mist staat, ook de hulpdiensten worden direct gealarmeerd. Zo is de politie al op weg als de inbreker nog niet weet wat hem allemaal overkomt. Een mistmachine bedient u ook eenvoudig met de hand. Door de overvalknop in te drukken activeert u meteen de mistuitstoot.

Voordelen mistgenerator 

Voor elk beveiligingssysteem valt wat te zeggen. Toch zijn wij ervan overtuigd dat een goed beveiligingssysteem niet meer zonder mist kan. Mist staat erom bekend dat het voor een schrikeffect zorgt, uw kostbaarheden aan het zicht onttrekt en daarnaast de inbreker vertraagt. Hierdoor wordt de pakkans groter en belanden inbrekers en overvallers sneller achter slot en grendel. Er zijn echter nog meer voordelen:

  • Een mistmachine kan niet enkel voor de bescherming van kostbaarheden gebruikt worden, maar ook voor persoonsbeveiliging. Ook uw winkelpersoneel of familie is daarmee veilig.
  • U hoeft geen veranderingen aan het exterieur te treffen.
  • Een mistgenerator is makkelijk mee te verhuizen, dit bespaart u een hoop kosten.
  • Onze monteurs kunnen de mistgenerator eenvoudig bij u plaatsen. Heeft u meerdere mistgeneratoren nodig? Ook dit is geen probleem. Neem dan vooral even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Verschillende mistgeneratoren

Waar er voorheen alleen nog logge, grote mistmachines te koop waren, is dit aanbod inmiddels uitgebreid met mistmachines in allerlei soorten en maten. Zo zijn er mistmachines ontwikkeld die speciaal gebouwd zijn voor het beveiligen van voertuigen. Er zijn veel vrachtwagens die overvallen worden voor de kostbare lading die zij vervoeren. Een mistgenerator zorgt er vervolgens voor dat de lading gelijk beveiligd wordt.

Daarnaast zijn er ook verschillende frontjes voor mistmachines te koop. Zo past u uw mistgenerator helemaal aan aan het interieur van uw woning.

Kosten

Bent u overvallen in de afgelopen drie jaar? U heeft dan vast nog geen mistgenerator in huis. Misschien bent u bang voor de financiële kosten, maar wist u wel dat u in aanmerking komt voor een subsidie van €1.000 vanuit de overheid?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

WhatsApp WhatsApp ons voor meer info