+31 (0)85 - 273 84 86 info@mistbeveiliging.nl

Mini (tot 200m³)

mistgenerator mini

Mini Mistgenerator

Beveiliging van ruimtes tot 200m³

De Mini Mistgenerator is speciaal ontworpen voor ruimtes tot 200m³ en is dan ook het grotere broertje van The Raptor. Vanwege zijn compacte formaat en fraaie design kunt u de Mini Mistgenerator eenvoudig kwijt in elke ruimte. Plaats hem simpelweg in de hoek van de ruimte en niet alleen blijft uw interieur onaangetast, ook bent u effectief beveiligd tegen overval en inbraak.

Mini mistgenerator

Het is mogelijk om de Mini Mistgenerator te koppelen aan een bestaand of nieuw alarmsysteem. Wanneer u al een bestaand alarmsysteem heeft, hoeft de Mini enkel geïnstalleerd te worden en is binnen een mum van tijd up and running. Dit scheelt u niet alleen tijd, maar ook flink wat kosten.

De Mini werkt zoals al onze mistgeneratoren: zodra het systeem ongewenste activiteit detecteert, schakelt het alarm in en stoot de Mini een dikke mistwolk uit. Binnen enkele seconden staat de hele ruimte in de mist en ziet een inbreker geen hand voor ogen meer. Hij raakt gedesoriënteerd en ziet geen andere optie dan vluchten. En uw kostbaarheden? Die blijven ongedeerd. Niet alleen kan de inbreker er niet bij, ook is de rook 100% veilig voor mens, dier en objecten. U hoeft u dus geen zorgen te maken dat de rook sporen na laat op uw kostbaarheden.

Mini Mistgenerator: Algemene informatie

  • Geschikt voor ruimtes tot 200m³
  • De mist is niet schadelijk
  • Weegt 10 kg
  • Afmetingen 410 x 197 x 145 mm
  • Mistvloeistof is ongevaarlijk
  • Voldoet aan de Europese CE en EMC
  • 2 jaar garantie
Mistmachine demonstratie in woonhuis.

Wilt u meer informatie over deze mistmachine of advies over de juiste mistbeveiliging voor uw ruimte? Neem dan gerust contact met ons op en wij denken graag met u mee.
 

Vaardigheden

Gepubliceerd op

11 januari 2019

WhatsApp WhatsApp ons voor meer info