+31 (0)85 - 273 84 86 info@mistbeveiliging.nl

Over ons

Mistmachine is een initiatief van Mistbeveiliging B.V. Wij zijn al ruim tien jaar actief in de beveiligingsbranche en zijn gespecialiseerd in beveiliging op maat. Elke situatie is uniek en vraagt om andersoortige beveiliging en een persoonlijke benadering. Ons specialisme is mistbeveiliging, maar wij leveren ook andersoortige beveiliging.

Ons team van professionals staat voor u klaar. Zowel bij de keuze over het juiste beveiligingsysteem, de aanschaf daarvan, de installatie en het monitoren en onderhoud. Kortom, in alle facetten van het beveiligingsplan denken wij met u mee. Zo bent u altijd verzekerd van de beste beveiliging.

Neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

Verzekeraars

Iedere beveiligingssituatie is uniek. Daarom zijn ook verzekeringen verschillend. Omdat dit al ingewikkeld genoeg is, nemen wij dit werk u graag uit handen. Om het proces te vereenvoudigen, staan wij in contact met meerdere verzekeraars. Waaronder een aantal van de grootste verzekeraars van Nederland. Verzekeraars zijn net zo gebaat bij het minimaliseren van inbraak en de kosten die daarbij komen kijken.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van verzekeraars en verzekeringen? Neem dan contact met ons op voor persoonlijk advies.

Z

Nummer 1 in mistbeveiliging

Z

Eén loket voor al uw beveiligingsoplossingen

Z

Laagste prijs garantie

Klanten

Wij hebben diverse klanten in ons portfolio. 

WhatsApp WhatsApp ons voor meer info