+31 (0)85 - 273 84 86 info@mistbeveiliging.nl

Mistmachine onmisbaar bij verzekering supermarkten

Een mistmachine is onmisbaar tegenwoordig. Naast dat een mistmachine een grote rol speelt bij de beveiliging van supermarkten, speelt het óók een rol bij de verzekering ervan. Dat heeft alles te maken met de speciale SupermarktPolis van ABN Amro. Deze is speciaal in het leven geroepen voor de supermarktbranche en onze mistmachine is hier ook een onderdeel van.

Eerst iets over de SupermarktPolis: er zijn drie varianten van en de premie die je per maand betaalt, hangt af van de consumentenomzet per week. Trapsgewijs loopt de premie op, vanaf een omzet van minder dan €75.000 tot meer dan €225.000.  

Om voor deze polis in aanmerking te komen, zijn er een aantal eisen waar supermarkten aan moet voldoen. Denk bijvoorbeeld aan de vergunningen, beveiliging, blustoestellen én een mistmachine.

Deze mistmachine behoort tot de eisen van deze verzekering, wanneer je een geldautomaat in de supermarkt hebt die na sluitingstijd niet geleegd en opengezet wordt. De ruimte waarin deze automaat zich bevindt, moet beveiligd zijn met een mistmachine.

De mistmachine is zo niet alleen een effectief middel tegen inbraken en overvallen, maar ook onderdeel van de verzekering. De mistmachine kan op twee verschillende manieren geactiveerd worden: gekoppeld aan een alarmsysteem waardoor deze automatisch mist spuit als het alarm afgaat, of door handmatige bediening (zoals een overvalknop).

Onze mistmachines hebben een NEN-certificaat en de mist laat geen sporen of giftige stoffen achter. Wilt u meer weten over onze mistgeneratoren? Bekijk onderstaande video of neem contact met ons op!

Vorige

Volgende

WhatsApp WhatsApp ons voor meer info