+31 (0)85 - 273 84 86 info@mistbeveiliging.nl

Mistgeneratoren in filialen supermarkt

Er zijn mistgeneratoren in filialen supermarkt Jan Linders geplaatst. Regelmatig nemen ondernemers contact met ons op. Daarbij zitten ze met een beveiligingsprobleem of worden geteisterd door criminelen die het op hun voorraad voorzien hebben. Vaak is de schade die bij een dergelijke plofkraak of winkelinbraak komt kijken niet te overzien voor winkeliers.

Intussen worden etalageruiten en deuren met grof geweld ingebeukt en verbrijzeld, een ravage achterlatend. Zo ook bij supermarkt Jan Linders, die al even geteisterd werd door dieven die het op de tabak sectie voorzien hadden. Ter oplossing van dit probleem hebben wij mistgeneratoren in alle supermarktfilialen geïnstalleerd.

 

Doeltreffende beveiliging met mist

De oplossing die wij daarbij bieden is simpel en doeltreffend: installeer simpelweg mistgeneratoren in filialen supermarkten, en dieven zullen voortaan met een grote boog om de winkel heen lopen. Hoe dat zo? Mistgeneratoren zijn berucht onder criminelen. Zelfs de meest geoefende criminelen zijn niet opgewassen tegen deze geavanceerde beveiliging.

Zodra het alarm afgaat begint dus een mistgeneratoren direct met uitstoten van een dikke mistwolk. Daarbij komt dat deze mist zo dik is, dat zelfs iemand met uitstekend zicht geen hand voor ogen meer ziet. Het gevolg? De dief raakt gedesoriënteerd en kan zijn buit niet meer vinden. Daarbij komt, wat een dief niet ziet, kan hij ook niet stelen. Zijn enige optie is vluchten, maar zelfs dat wordt belemmerd door de dikke mistwolk. Intussen is het enige dat hij kan doen wachten tot de mist is gaan liggen. Tegen die tijd zijn hulptroepen gearriveerd om de dief in de boeien te slaan. En uw voorraad? Die blijft ongedeerd.

 

mistgeneratoren in filialen supermarkten

Wees winkeldieven te slim af en beveilig uzelf vandaag nog met mist. Dit is de meest geavanceerde technologie op het gebied van beveiliging. Er komt geen geweld aan te pas, de mist is 100% onschadelijk en uw bezittingen blijven ongedeerd. Ook interesse in mistbeveiliging? Of heeft u vragen over een combinatiesysteem van een alarmsysteem en mistgeneratoren? Neem dan gerust contact met ons op. Beveiliging is maatwerk en wij denken graag met u mee.

 

Vorige

Volgende

WhatsApp WhatsApp ons voor meer info