+31 (0)85 - 273 84 86 info@mistbeveiliging.nl

Cobra Clean PLUS

Cobra Clean PLUS

Volledige ontsmetting van elke ruimte

De Cobra Clean PLUS en de Cobra Clean reinigen volgens de nieuwste en meest geavanceerde technologie. De Cobra Clean PLUS wordt ingezet voor een sterkere reiniging dan de Cobra Clean, die tevens is geschikt als beveiligingssysteem. Vanwege de krachtige vloeistof in de Cobra Clean PLUS dient dit systeem niet ter beveiliging. Op deze pagina leest u meer informatie over de Cobra Clean PLUS en het verschil tussen de twee uitvoeringen in ons assortiment.

Doodt effectief bacteriën

Uit onderzoek blijkt dat COVID-19 minimaal 72 uur kan overleven op plastic en roestvrijstalen oppervlakken. Daarom luidt het advies van de WHO (World Health Organization) voor openbare ruimtes en scholen: reinigen met 0,1% natriumhypochloriet. Deze vloeistof doodt effectief bacteriën, schimmels en virussen.

Wilt u uw kantoor, school of werkruimte snel ontsmetten? Cobra Clean Plus biedt de ideale oplossing. Het systeem verspreidt mist op basis van een vloeistof met 0,5% natriumhypochloriet. Deze ontsmettingsmethode past u toe wanneer er geen klanten of medewerkers aanwezig zijn; ’s nachts bijvoorbeeld.

DE MIST VAN HET COBRA CLEAN PLUS-SYSTEEM BESTAAT UIT:

  1. dipropyleenglycol
  2. alcohol
  3. quartaire ammoniumverbindingen – voor de ontsmetting van oppervlakken
  4. natriumhypochloriet

Bent u op zoek naar meer informatie over deze of andere mistgeneratoren? Of wilt u advies op maat over de juiste beveiliging voor uw situatie? Neem dan gerust contact met ons op en wij denken graag met u mee.

Vaardigheden

Gepubliceerd op

22 mei 2020

WhatsApp WhatsApp ons voor meer info