+31 (0)85 - 273 84 86 info@mistbeveiliging.nl

Cobra Clean

Cobra Clean

Tweevoudig ontsmetting- en anti-inbraaksysteem

Met trots presenteren wij de nieuwste technologie op het gebied van mistbeveiliging – de Cobra Clean. Dit tweevoudige systeem werkt ter reiniging én beveiliging. Met de Cobra Clean kunt u de lucht én alle oppervlakken in een ruimte reinigen. Tegelijk functioneert het systeem ’s nachts als anti-inbraaksysteem, waarbij de mistfunctie geactiveerd wordt wanneer het alarm aanslaat. Deze werkt hetzelfde als onze andere mistmachines.

mistmachine

Cobra Clean: SNEL & VOLLEDIG SCHOON

De Cobra Clean is ontworpen om elke ruimte van boven tot onder te reinigen. Het systeem werkt vele malen effectiever dan een gewone desinfectiespray. Dat komt door de snelle verspreiding en hoge aerosoldichtheid waarmee het mistapparaat de reinigende mist de ruimte in spuit.

Binnen enkele seconden is de gehele ruimte gevuld met mist. Door de grote aerosoldichtheid bereikt de mist elk hoekje en alle spullen in die ruimte. De minuscule aerosoldeeltjes die de ruimte in worden gespoten, bereiken ook ruimtes en oppervlakken die je niet ziet of waar je niet bij kunt, zoals:

  • De achterkant van meubels
  • De binnenkant van stellingkasten muren
  • Hangende objecten

De mistmachine spuit de ontsmettingsvloeistof met een snelheid van 3 millimeter per seconde de ruimte in. Door de snelle verspreiding en hoge aerosoldichtheid kunnen de micro-vloeistofdeeltjes in de mist efficiënt alle bacteriën in de lucht aanpakken. De mist daalt vervolgens neer en reinigt zo ook alle oppervlakken.

3 UNIEKE EIGENSCHAPPEN VAN DE COBRAFOG CLEAN

  1. De Cobrafog Clean reinigt de lucht door micro-deeltjes reinigingsvloeistof door de ruimte te verspreiden.
  2. De mist hecht zich aan de bacteriën in de lucht, trekt ze naar beneden en maakt ze zo onschadelijk.
  3. De mist reinigt ook alle oppervlakken, waardoor na gebruik de hele ruimte volledig schoon is.

Bent u op zoek naar meer informatie over deze of andere mistgeneratoren? Of wilt u advies op maat over de juiste beveiliging voor uw situatie? Neem dan gerust contact met ons op en wij denken graag met u mee.

Vaardigheden

Gepubliceerd op

22 mei 2020

WhatsApp WhatsApp ons voor meer info