+31 (0)85 - 273 84 86 info@mistbeveiliging.nl

ICI Paris XL kiest voor mistmachines

De flagshipstore in Rotterdam van ICI Paris XL is uitgerust met mistmachines, ter uitbreiding van het beveiligingssysteem. We hebben drie mistmachines geplaatst in de Rotterdamse winkel van de parfumerie. ICI Paris XL kiest voor mistmachines om hun pand te beveiligen tegen inbrekers en andere ongewenste bezoekers.

Deze vestiging, die in het hart van de stad ligt, is een flagshipstore met een winkeloppervlak van zo’n vijfhonderd vierkante meter. Daarmee is het de grootste ICI Paris XL-winkel van heel Europa.

Mistmachines

We hebben drie mistmachines geplaatst, type Bandit 240 DB. Dit is de nieuwste en vooruitstrevendste mistmachine die er te krijgen is. De kwaliteit van de mist en de betrouwbaarheid van deze mistmachines maken het de beste keuze voor mistbeveiliging. Nog een voordeel zijn de vullingen: de HY-3 Pack die in deze mistmachines te vinden is, zijn gemakkelijk te vervangen.

Binnen 18 seconden stoten deze mistmachines 500 kubieke meter mist uit. Wanneer de ruimte volledig gevuld is met deze dichte, witte mist, heeft een persoon tot maximaal dertig centimeter zicht. De drie mistmachines zijn gekoppeld aan het alarmsysteem in de winkel. Wanneer het alarm afgaat, beginnen de machines binnen 0,1 seconden mist uit te stoten.

Met drie units is de ICI Paris XL-winkel in Rotterdam optimaal beveiligd. We zien vaker dat parfumeries ervoor kiezen om winkels uitgebreid te beveiligen. Er zijn veelal luxe en daarmee ook kostbare producten in deze winkels te koop, wat het ook gelijk zo interessant maakt voor criminelen. Gelukkig maakt mistbeveiliging het voor inbrekers onmogelijk om er met de buit vandoor te gaan.

Mistmachines nemen al het zicht namelijk weg, waardoor er nog maar één ding op zit voor ongenode gasten: vluchten. De machines worden ook zo geplaatst, dat de mist richting de uitgang spuit en het hele assortiment onzichtbaar wordt, zodat inbrekers zo snel mogelijk de benen nemen.

Bent u benieuwd naar onze mistmachines of wilt u een demo in uw eigen bedrijfspand of winkel? Neem contact met ons op. Beveiliging is maatwerk en daarom denken wij graag met u mee.

Vorige

Volgende

WhatsApp WhatsApp ons voor meer info