+31 (0)85 - 273 84 86 info@mistbeveiliging.nl

Mistgenerator testen en onderhouden door cloud-systeem

Mistgenerator testen en onderhouden kan nu door een cloud-systeem. Heeft u een mistmachine geïnstalleerd in uw bedrijfspand, winkel of woning? Dan heeft deze mistmachine eens in de zoveel tijd onderhoud nodig. Voorheen kon dit betekenen dat onze monteurs pas na sluitingstijd van een winkel dit onderhoud konden doen. Ook wanneer u voor het eerst een mistmachine aanschaft, dan kunnen wij een test uitvoeren in uw pand, zodat u kunt zien wat het effect van mistbeveiliging is. Ook zo’n test dient na sluitingstijd gedaan te worden. Anders zou het betekenen dat alle klanten of bezoekers worden verrast door dichte mist en het pand moeten verlaten. Dat is natuurlijk geen optie. Hoewel wij er alles aan doen om uw mistmachine te onderhouden en een test uit te voeren op locatie, kan het soms lastig in te plannen zijn. ’S Avonds laat is voor u en ons natuurlijk niet altijd even handig.

Cloud-systeem

Mistgenerator testen en onderhouden door cloud-systeem. Sinds de komst van een cloud-systeem is dat probleem echter verleden tijd. Een mistmachine die is gekoppeld aan dit nieuwe cloud-systeem, kunnen wij 24/7 online in de gaten houden. Zo zien wij of uw mistmachine actief is, of er problemen zijn en krijgen we een melding als deze geactiveerd is geweest.

Mistgenerator testen en onderhouden door cloud-systeem

Heeft u meerdere mistmachines in een pand? Dan kunnen we alle ‘units’ volgen in het cloud-systeem. Per unit, per mistmachine dus, kunnen wij zien of er problemen of bijzonderheden zijn. Zo kunnen we van elke mistmachine zien of deze ‘online’ is, hoeveel procent vloeistof er nog in de vullingen zit (normaliter 100% als de mistmachine niet is geactiveerd), of er een error is, of de mistmachine in de afgelopen 24 uur is afgegaan, wanneer de machine voor het laatst is onderhouden en ga zo maar door.

Alle details rondom uw mistmachine kunnen wij in dit cloud-systeem bekijken. We kunnen de mistmachine zo ook op afstand activeren. Wilt u een test doen om te kijken of de machine werkt en hoe uw pand eruitziet na activatie van een mistmachine? Met één klik op de knop zetten we ‘m aan, zonder dat hier een monteur bij aanwezig dient te zijn.

Wanneer het cloud-systeem aangeeft dat er een error is of dat de vulling bijna op is (low fluid), dan zullen wij uiteraard contact met u opnemen.

Wilt u een afspraak inplannen voor onderhoud? Neem contact op, zodat een van onze monteurs bij u op locatie komt.

Vullingen voor uw mistmachine bestellen? Wij hebben deze patronen altijd op voorraad, garanderen de laagste prijs én zorgen ervoor dat ze dezelfde dag nog bezorgd worden. Bel ons voor een vulling voor uw mistgenerator!

Vorige

Volgende

WhatsApp WhatsApp ons voor meer info