+31 (0)85 - 273 84 86 info@mistbeveiliging.nl

Mistgenerator meest effectieve maatregel

Een mistgenerator is de meest effectieve maatregel tegen inbraak. Een gemiddelde inbraak is tussen drie en tien minuten gepleegd. Een minimaal tijdsbestek, waardoor het voor hulpdiensten vaak onmogelijk is om op tijd in te grijpen. Hierdoor komen veel inbrekers met een inbraak weg en wordt de pakkans aanzienlijk verlaagd. Gelukkig zijn er ook manieren om een onopgeloste inbraak tegen te gaan. Een van deze manieren is het aanschaffen van een mistgenerator.

Bij veel situaties zullen de standaard alarmsysteemcomponenten afdoende zijn. Denk hierbij aan sirenes, flitslichten en een doormelding. Toch duurt het vanaf de eerste alarmmelding een poos voordat de politie er kan zijn. Dit gaat vaak maar om een paar minuten, maar ook inbrekers zijn hiervan op de hoogte waardoor ze hier vaak al meer dan genoeg aan hebben. Een mistgenerator zorgt er echter voor dat inbrekers vertraagd worden. Hierdoor lukt het ze niet alleen niet om bij uw spullen te komen, maar de kans dat ze gepakt worden wordt ook nog eens groter.

Mistgenerator meest effectieve maatregel

WAT DOET EEN MISTGENERATOR?

Mistbeveiliging wordt actief op het moment dat uw inbraakalarm afgaat. Dit kan geactiveerd worden wanneer uw alarmsysteem iets detecteert, maar ook wanneer u het systeem zelf activeert. Dit kan door op een paniekknop of overvalknop te drukken. De mistgeneratoren binnen ons aanbod kunnen een kamer, fabriekshal, winkel of kantoor binnen enkele seconden volledig in een dikke laag mist zetten. Een inbreker of overvaller kan na activatie van de mistmachine maximaal 30 centimeter zien. Vluchten is dan ook de enige mogelijkheid die ze nog hebben, want uw kostbaarheden vinden lukt ze niet meer.

EEN MISTGENERATOR IS MAATWERK

Geen een situatie is hetzelfde. Zo wilt u misschien uw winkel beveiligen, terwijl iemand anders een volledig magazijn in de mist wil zetten. Wij komen dan ook graag geheel vrijblijvend bij u langs om uw woonhuis of bedrijfspand te bekijken. Op basis van uw financiële middelen en het te beveiligen object maken wij een op maat gemaakt beveiligingsplan. Door ons brede aanbod aan mistgeneratoren hebben wij voor elke ruimte, of dit nu groot of heel klein is, een passend aanbod. Wilt u meer weten? Neem dan contact op.

Vorige

Volgende

WhatsApp WhatsApp ons voor meer info