+31 (0)85 - 273 84 86 info@mistbeveiliging.nl

Tegenwoordig nog sneller op locatie

Mistbeveiliging B.V.; tegenwoordig nog sneller op locatie. Als u een urgente beveiligingsvraag hebt, is het van belang dat wij snel op locatie kunnen zijn. Wij reden al door heel het land om mistgeneratoren te installeren en demonstreren, maar sinds kort hebben wij meerdere bedrijfsauto’s aan ons wagenpark toegevoegd. Zo kunnen wij u nog beter van dienst zijn en u de service en support te geven die u van ons verwacht! Mistbeveiliging komt naar u toe met onze nieuwe auto’s.

Mistbeveiliging: altijd ter plaatse

In onze nieuwe bus hebben we genoeg ruimte om al onze mistgeneratoren op voorraad te hebben. Mocht u een project hebben waar achteraf gezien toch nog een extra unit geplaatst moet worden, kunnen wij deze direct bij u plaatsen. Vroeg en laat heeft uw mistgenerator een hervulling nodig. Dit kan nodig zijn doordat uw mistgenerator een keer geactiveerd is geweest of het door een gebruikersfout komt. Om te voorkomen dat u bij een aanval zonder mist komt te zitten moet dit op tijd gebeuren. Wij kunnen, wat uw situatie ook is, direct dezelfde dag uw mistbeveiliging aanvullen.

Tegenwoordig nog sneller op locatie

COBRA MISTGENERATOR EN BANDIT MISTGENERATOR

Wij maken gebruik van twee verschillende mistgeneratoren. Namelijk de Cobra mistgenerator en de Bandit mistgenerator. Weet u niet welke mistgenerator het best bij u en uw situatie past of wilt u graag een passend advies waarbij we uw beveiligingsvraag en eventuele zorgen volledig in kaart brengen? Schroom dan niet en bel of mail ons voor een afspraak. Wij komen graag naar u toe om uw situatie te bekijken en u een demonstratie te geven. Onze nieuwe Ford Transit bussen zijn namelijk ook voorzien van demonstratiemodellen in allerlei soorten en maten.  Hierdoor kunnen wij u gelijk op locatie een demonstratie tonen van de verschillende types. Zo ziet u precies wat een mistgenerator doet en kunt u makkelijker een besluit nemen.

Vorige

Volgende

WhatsApp WhatsApp ons voor meer info