+31 (0)85 - 273 84 86 info@mistbeveiliging.nl

Mistbeveiliging B.V. maakt juiste keuze

Mistbeveiliging B.V. maakt juiste keuze mistbeveiliging. Mist beveiliging is maatwerk en alleen het beste is goed genoeg voor u en uw bedrijf. Mistbeveiliging B.V. is een onafhankelijke beveiligingsinstallateur waardoor wij ons niet hoeven te verantwoorden tegenover fabrikanten van bepaalde mistgeneratoren. De mistgeneratoren in ons assortiment zijn dan ook alleen mistgeneratoren waar wij voor de volle 100 procent achter staan.

Mistbeveiliging is maatwerk

Een beveiligingsvraag, hoe eenvoudig of moeilijk ook, vraagt om een passende mistgenerator. De juiste keuze mistbeveiliging is dan ook van cruciaal belang voor de effectiviteit van het mistbeveiligingsconcept. Daarom raden wij altijd aan om voor aanschaf over de volgende zaken na te denken en in overweging te nemen:

  • Wilt u mistbeveiliging gebruiken voor inbraken of overvallen?
  • Hoe groot is de ruimte die van mistbeveiliging moet worden voorzien?
  • Ligt er een eis vanuit de verzekeraar voor het gebruik van mistbeveiliging in uw situatie?
  • Wat zijn de energiekosten van mijn mistbeveiliging concept?
  • Hoeveel bedragen de kosten voor een vulling van mijn mistgeneratoren?
  • Wat zijn de onderhoudskosten van mijn mistbeveiliging concept?
  • Heeft u een hoge ruimte boven de 3,5 meter die gevuld moet worden of niet?
  • Wanneer wilt u dat de mistgenerator af zal gaan?
  • Hoe zit het met valse activatie van mijn mistgenerator?

Mistbeveiliging B.V. maakt juiste keuze

Doordat wij niet afhankelijk zijn van slechts een fabrikant kunnen wij u garanderen dat u bij ons altijd de beste prijs betaalt. Mistbeveiliging BV maakt gebruik van twee merken, namelijk Bandit mistgeneratoren of Cobra mistgeneratoren. Elk merk heeft zijn unieke sterke eigenschappen en voor ons is het te beveiligen object en het formaat van de ruimtes doorslaggevend voor welk merk gebruikt dient te worden.

Cobra vs. Bandit mistgeneratoren

Door Cobra en Bandit aan te bieden, kunnen we u met al uw beveiligingsvragen een passende mistgenerator aanbieden. Cobra heeft 6 verschillende types in zijn assortiment, variërend van een mobiele variant tot een unit die een ruimte kan vullen van 3500m3 met mist. Bandit heeft momenteel twee verschillende types in het assortiment. Beide merken voldoen aan de NEN waardoor goedkeuring door de verzekeraar geen probleem is. Wilt u weten welk merk voor u de beste keus is? Of heeft u aanvullende vragen over onze mistgeneratoren? Wij gaan graag met u in gesprek om een mistbeveiligingsplan aan u voor te kunnen leggen.

Vorige

Volgende

WhatsApp WhatsApp ons voor meer info