+31 (0)85 - 273 84 86 info@mistbeveiliging.nl

Vijf redenen om een mistgenerator te kiezen

Beveiligingssystemen zijn er in allerlei soorten en maten. Zo kunt u kiezen voor een state-of-the-art alarmsysteem, geavanceerde beveiligingscamera’s of een combinatie hiervan. Een van de componenten die in ieder geval niet mag ontbreken, is een mistgenerator. Op deze pagina vindt u vijf redenen om een mistgenerator te kiezen.

 

 

Vijf redenen om een mistgenerator te kiezen

 

 

 

mistgenerator

 

1. GEEN BUIT VOOR INBREKERS

 

Een groot nadeel van veel beveiligingssystemen, is dat een inbreker alsnog buit kan maken. Het duurt namelijk even voordat de politie er is, waardoor criminelen meer dan genoeg tijd hebben om hun slag te slaan. Een mistgenerator ontneemt de crimineel deze tijd en zorgt dat ze nog maar een mogelijkheid hebben, namelijk zo snel mogelijk en zonder buit vluchten. Door de dikke mist die, gelijk na activatie, uitgespoten wordt kunnen ze geen hand voor ogen meer zien. Niet alleen uw kostbaarheden verdwijnen uit het zicht, ook uw in- en uitgangen zijn niet meer te vinden. De criminelen worden hierdoor zodanig vertraagd dat de pakkans aanzienlijk wordt verhoogd.

 

2. ONZICHTBARE BEVEILIGING

 

Een mistgenerator is er in allerlei soorten en maten. In tegenstelling tot rolluiken kan een mistgenerator daarom onzichtbaar geplaatst worden en kan uw gevel gewoon intact blijven. Zo zullen we het erover eens zijn dat een rolluik de nachtmerrie van elke etalage ontwerper is. Ze zijn lelijk en ze zullen het exterieur van uw pand geen goed doen. Een mistgenerator kan uiteraard gewoon zichtbaar in uw pand geplaatst worden, maar kan ook weggewerkt worden. Zo kunt u hem in een hoek plaatsen, maar ook in wanden of aan het plafond. Daarnaast zijn er ook kleine mistgeneratoren die makkelijk voor een soundbar door kunnen gaan. Bent u benieuwd naar wat het best bij u en uw pand past? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag.

 

3. BEPERK SCHADE AAN UW PAND

 

Naast dat rolluiken er niet mooi uitzien, heeft het nog een ander groot nadeel. Als inbrekers het op uw pand voorzien hebben, zullen ze de rolluiken door moeten. Dit wordt vaak gedaan door met een auto naar binnen te rijden of met grof geweld rolluiken kapot te maken. Hier wordt niet alleen een rolluik mee vernield, maar ook de rest van uw pand. Resultaat? Duizenden- tot soms wel tienduizenden euro’s schade. Met een mistgenerator heeft u dit probleem niet. Het enige wat u na een mistactivatie hoeft te doen is uw pand goed luchten. De mist verdwijnt vanzelf en na een aantal uren zal niemand nog zien dat er een mistactivatie is geweest.

 

4. VERHUIZEN WORDT EENVOUDIGER

 

Als u voor beveiligingsoplossingen als een rolluik kiest, zijn deze investeringen als u verhuist voor niks geweest. Een rolluik is pand afhankelijk en kan niet zomaar op elk pand geplaatst worden. De kans is daarom groot dat u voor uw nieuwe pand ook een nieuwe investering moet doen. Ook dit is met een mistgenerator verleden tijd. Het enige wat u hoeft te doen is uw mistgenerator meenemen naar het nieuwe pand en vervolgens opnieuw (laten) installeren.

 

5. MISTGENERATOR AANPASSEN AAN UW INTERIEUR

 

Niet alleen rolluiken doen afbreuk aan uw interieur, ook alarmsystemen en beveiligingscamera’s kunnen erg lomp zijn. Naast deze pagina; ‘vijf redenen om een mistgenerator te kiezen’, zijn er nog veel meer redenen. Onze mistgeneratoren maken het mogelijk om uw beveiliging helemaal op uw interieur aan te passen. Zo kunt u bij een grijs interieur voor een grijs frontje kiezen en als u veel koperen details heeft, kunt u dit ook doorvoeren bij uw mistgenerator. Wilt u meer weten over onze mistgeneratoren? Neem dan contact met ons op.

 

 

 

Vorige

Volgende

WhatsApp WhatsApp ons voor meer info