+31 (0)85 - 273 84 86 info@mistbeveiliging.nl

Mistmachines beveiliging Dior winkels

Mistmachines zijn beveiligingssystemen die bescherming bieden bij ramkraken, inbraken en overvallen. Mistmachines zijn in staat een inbreker of overvaller door een uitstoot mist het zicht volledig te ontnemen. Op deze manier kunt u zowel objecten als personen beveiligen. De mistmachines zijn in staat een grote ruimte binnen 10 seconden geheel met mist te vullen. In de mist bedraagt het zicht maximaal 30 centimeter.

U kunt onderstaande video bekijken om een beeld te krijgen bij de werking van onze mistmachines.

Vijf mistmachines bij Dior

Er zijn twee manieren waarop de mistmachines kunnen worden geactiveerd. De mistgenerator kan gekoppeld worden aan een alarmsysteem, waardoor deze automatisch mist spuit als het alarm afgaat. Daarnaast kan de mistmachine handmatig worden bediend met een gekoppelde overvalknop. Hierdoor zou u de mistgenerator dus ook zelf met de hand kunnen activeren.

De Dior winkel in Amsterdam heeft ervoor gekozen om vijf Bandit mistgeneratoren van ons op te hangen om hun winkelpand zo goed mogelijk te beveiligen tegen inbraken, ramkraken en overvallen. Mistbeveiliging is namelijk een bewezen effectief middel tegen deze inbraken, ramkraken en overvallen. Er zijn veel inbrekers of overvallers die profiteren van de ruime tijd welke voorbij gaat voordat de politie ter plaatse is. Een mistgenerator is direct effectief. Door de abrupte afname van het zicht wordt de kans ontnomen om op zoek te gaan naar goederen of personen. Daarnaast veroorzaakt de snelle uitstoot van de mist door de mistgeneratoren voor een schrikeffect bij de ongewenste indringers.

mistmachines Dior

Is de mist van een mistmachine schadelijk?

Nee, de mist uit onze mistgeneratoren is onschadelijk. Deze mist is getest door TNO, u kunt hier het rapport nalezen.

Daarnaast heeft onze mistgenerator ook een NEN-certificaat. Om aan de NEN-eisen te voldoen, mag de mist geen sporen achterlaten en geen verdachte of toxische stoffen uitspuiten. Met onze generator heeft u dus altijd gegarandeerd onschadelijk mist.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over onze mistmachines?
Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gepast advies.

Vorige

Volgende

WhatsApp WhatsApp ons voor meer info