+31 (0)85 - 273 84 86 info@mistbeveiliging.nl

Mistgeneratoren gepresenteerd

Mistgeneratoren gepresenteerd op de Eigen Huis beurs in Utrecht. Van 21 t/m 23 september 2018 was in Jaarbeurs Utrecht de Eigen Huis Beurs. Dé beurs voor mensen met bouw- en verbouwplannen. Als vanzelfsprekend willen mensen hun thuis ook steeds beter beveiligingen en ongenode gasten buiten de deur houden. Criminelen worden echter steeds inventiever en het is daarom zaak dat de consument dit ook wordt. En juist om die reden waren wij ook van de partij.

Mistgeneratoren worden nog vooral met groot en log geassocieerd. Een grote mistgenerator past prima in een winkel of een bedrijfshal, maar doet uiteraard ontzettende afbreuk aan uw interieur. Gelukkig zijn er inmiddels ook kleinere mistmachines op de markt gekomen en kunnen ze zelfs aan uw interieur aangepast worden. Wij brachten wat voorbeelden mee.

beurs beveiliging

Mistgeneratoren: groot en klein

Zoals u op de afbeeldingen kunt zien, zijn de mistgeneratoren er in mooie, opvallende en stijlvolle kleuren. Zo kunt u als u veel koperkleur in huis heeft voor de koperen variant gaan en ga zo maar door. We hebben ook mistgeneratoren met verwisselbare frontjes, die niet alleen klein zijn maar ook nog eens ontzettend krachtig. Zo is er voor ieder huis en iedere individu een passende mistgenerator te leveren. Bent u op zoek naar een oplossing geschikt voor grote ruimtes zoals fabriekshallen of bedrijven? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Eigen Huis beurs

Op de Eigen Huis beurs hebben wij een kleine woonkamer nagebootst om hierin onze mistgeneratoren te tonen. Natuurlijk is geen beurs compleet zonder een demonstratie en hebben wij onze mistgeneratoren kort geactiveerd. Op de afbeelding hieronder ziet u hoe dat in zijn werk gaat. Wilt u weten hoe een mistactivatie er in een gesloten ruimte uit ziet? Neem dan contact met ons op.

eigen huis beurs beveiliging

Volgende

WhatsApp WhatsApp ons voor meer info